Hier stellen wij met trots onze katers aan je voor.

 

Clofurs Jamie

(voor buitendekking beschikbaar voor geregistreerde Maine Coon Cattery's  )

Born : 31-12-2019

color : Red Silver Tabby Blotched

Parents: Gentleclimbers Guapo & Toruk Makto Mahima

Getest en vrij bevonden op : Echo Hcm + Pkd , Dna compleet, Fiv/Felv, Patella

 

Sticky Jamie noemen we hem ook wel eens want dit ventje kan de hele dag tegen je aan plakken. Heel loyaal is ie niet hoor want als hij een andere schoot in de smiezen krijgt, hopt ie zo van de een naar de andere hahah

Jamie heb ik voor mijn 50ste verjaardag gekregen van onze vrienden ( ook fokkers ) Joe en Jenna <3 en omdat we ze een keertje hebben bijgestaan toen de nood heel hoog was. Ik ben ze super dankbaar voor dit prachtige en lieve mannetje.

Jamie heeft zich inmiddels bewezen als dekkater en is vanaf nu ook beschikbaar voor buitendekkingen. Meer info hierover kan via mial worden opgevraagd.

 

 

Toruk Makto Tos

Born : 09-07-2020

color : Black Smoke

Parents: Polypassion Bigfoot & Toruk Makto Delilah Niyama

Test: vrij bevonden dmv DNA testen ouders

 

Wat een prachtige kater is dit zeg! Helemaal zoals ik het graag zie. We zijn dan ook heel trots dat we Tos zelf gefokt hebben.

Hij komt uit een nest van 3. Alle 3 katertjes en alle 3 prachtig maar Tos had wel meteen mijn hart gestolen. Hij heeft het intens lieve karakter van beide ouders maar het stoute trekje van zijn moeder ;) Hij is een echt kroelkat en nergens bang voor.

We zijn heel erg benieuwd hoe deze jongen gaat uitgroeien en hopen hem in de toekomst in te kunnen zetten als onze dekkater.

 

 

Polypassion Big Foot ( polydactyl )

( op suprelorin sinds june 2020 )

geboren: 18-12-2015
kleur: Black Smoke
Ouders: Candymoons Snickers & Polypassion Josephien PP

getest en vrij bevonden: Dna compleet

tevens komt Big Foot ook uit vrij bevonden ouders 

 

Bigfoot is een prachtige elegante black smoke polydactyl kater met een lieve uitdrukking op zijn snoet.  Bigfoot sproeit en schreeuwt niet waardoor hij lekker in de groep rondloopt . Het is een  zeer  vriendelijke  kater die lief  is voor onze poezen. Hij is erg speels en dol op verenstokjes :)

Biggy, zoals we hem liefkozend noemen, kwam geheel onverwachts op ons pad. We waren eigenlijk op zoek naar een mooie dekkater voor een buitendekking toen deze mooie vent ons te koop werd aangeboden door zijn fokker Marie Joze. We zijn haar erg dankbaar voor deze schat!